TÜV AUSTRIA Hellas
  • Αρχική
  • Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα CPDΜεγάλος Χορηγός: FIBRAN

Χορηγός: VIMATEC

Υποστηρικτές: MARMOLINE, SINTECNO


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα CPD

Παρακαλώ περιμένετε...

Σας καλωσορίζουμε στο πρόγραμμα διά βίου μάθησης επιπέδου Advanced με τίτλο: «Στεγανοποίηση, Θερμομόνωση κτηρίων και επίλυση σύνθετων υγροθερμικών προβλημάτων κτηριακής παθολογίας βάσει τεχνικών προδιαγραφών ΕΛΟΤ ΤΠ, ΚΕΝΑΚ, DIN 4108» που διοργανώνει η TÜV AUSTRIA ACADEMY από τις 11 Μαΐου 2016 μέχρι τις 11 Ιουνίου 2016.

Το παρόν πρόγραμμα δια βίου μάθησης, το οποίο είναι πρωτοποριακό και διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εστιάζει σε εκείνες τις τεχνικές εργασίες στεγανοποίησης και θερμομόνωσης που περιγράφονται στα εθνικά πρότυπα ΕΛΟΤ ΤΠ, καλύπτει τις απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ και συμπληρώνεται όπου απαιτείται σε πολύ ειδικά θέματα από το DIN 4108.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με φυσική παρουσία στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της TÜV AUSTRIA ACADEMY, είτε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης που διαθέτει η TÜV AUSTRIA ACADEMY ή/και συνδυαστικά.

Τα μαθήματα σε φυσική τάξη θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα (Τετάρτη, ώρες: 16:00 -21:00 και Σάββατο, ώρες 9:00-14:00). Παράλληλα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα τρέχει (ασύγχρονα) μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης. Με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει η δυνατότητα απουσίας από την φυσική αίθουσα και παρακολούθησης των μαγνητοσκοπημένων ενοτήτων του προγράμματος μέσω Internet οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο καταρτιζόμενος. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας ανάμεσα σε καταρτιζόμενους και εισηγητές μέσω του forum που είναι εγκατεστημένο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης.

Εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 05/05/2016 (για παρακολούθηση του προγράμματος στη φυσική τάξη) και μέχρι Τρίτη 10/5/2016 (για παρακολούθηση του προγράμματος στην ηλεκτρονική τάξη).

  • Οφέλη
  • Κόστος Συμμετοχής & Early Bird Fees
  • Βασικές Ενότητες
  • Εισηγητές

Οι γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες που παρέχονται και πιστοποιούνται στο παρόν πρόγραμμα δια βίου μάθησης, είναι απαραίτητες για τον σύγχρονο μηχανικό που δραστηριοποιείται στο κλάδο της μόνωσης κτηρίων, προκειμένου να εργαστεί με επάρκεια στην επίτευξη των ευρωπαϊκών στόχων του 2020 για εξοικονόμηση ενέργειας, όσον αφορά στις ανακαινίσεις κτηρίων με υψηλές ενεργειακές καταναλώσεις καθώς και για την κατασκευή νέων κτηρίων «σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας».

Με δεδομένη την υποχρεωτική εφαρμογή των εθνικών πρότυπων στα δημόσια έργα, και με τη ρητή αναφορά που γίνεται μέσα σε αυτά, για την κατά προτεραιότητα ανάθεση εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στεγανοποίησης και θερμομόνωσης, σε καταρτισμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό, παρέχεται ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας για όσους παρακολουθήσουν με επιτυχία το συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατί θα τους απονεμηθεί πιστοποιητικό τεχνικής επάρκειας από τον διαπιστευμένο φορέα TÜV AUSTRIA CERT.

Κόστος Συμμετοχής: € 510.00

Early Bird Fees:

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 8 Απριλίου: 25% έκπτωση

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 22 Απριλίου: 20% έκπτωση

1η ενότητα:

Σχεδιασμός, υλικά και κατασκευαστικές αρχές ελέγχου υγρασίας στα κτήρια

2η ενότητα:

Σχεδιασμός, υλικά και κατασκευαστικές αρχές θερμομόνωσης στα κτήρια

3η ενότητα:

Πρακτικό μέρος

*Αναλυτικά οι ενότητες και οι υποενότητες του Προγράμματος παρουσιάζονται στον Οδηγό Σπουδών

Αναστασέλος Δημήτρης

Μηχανολόγος Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο το αειφόρο δομημένο περιβάλλον. Επισκέπτης λέκτορας στη Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος όπου διδάσκει το μάθημα «Energy Efficiency and Savings».

Καλογερόπουλος Φάνης

Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος ΕΜΠ. Μέλος της Επιτροπής του ΕΛΟΤ για την έκδοση του Προτύπου 1415.Μέλος της τριμελούς Επιτροπής του ΕΛΟΤ για τη σύνταξη του Προτύπου 1415. Εισηγητής σε αρκετά σεμινάρια στεγανοποίησης με ασφαλτικές μεμβράνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγγραφέας - εκδότης εγχειριδίων για την εφαρμογή των ασφαλτικών μεμβρανών στεγανοποίησης.

Μαυρουλέας Γιώργος

Πιστοποιημένος μονωτής από Διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης. Συμμετείχε στην επιτροπή του ΕΛΟΤ για το πρότυπο 14-15. Υπεύθυνος του επιστημονικού τομέα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης (ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος του ιδίου συνδέσμου).

ΡοδόπουλοςΧρήστος

Dr. Structural Engineer, Dipl-Ing, MSc, PhD, Eur-Ing, CENg, MRAE. Καθηγητής Δομικής Ακεραιότητας, University of Monash.

Χατζηάστρου Χρήστος

Χημικός Μηχανικός Πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Χημεία Δομικών \ Υλικών από το Πανεπιστήμιο του Kent. Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης με ειδίκευση στην κτηριακή παθολογία. Έχει διατελέσει εμπειρογνώμων του ΕΛΟΤ και επιστημονικός συνεργάτης του ΠΣΕΜ.