Υπηρεσίες: Πιστοποιήσεις Συστημάτων Διαχείρισης & Προϊόντων - Ελληνικό Πρωινό | TÜV AUSTRIA Hellas
Ελληνικό Πρωινό

Ελληνικό Πρωινό

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, πάντα πιστή και συνεπής στην υπηρεσία του τουριστικού χώρου  είναι ένας από τους πρώτους φορείς που εγγράφηκε στο Ειδικό Μητρώο του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» έχει ως αντικείμενο τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα Ελληνικά ξενοδοχεία με χαρακτηριστικά ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε ελληνικού τουριστικού προορισμού.

 

 

  • Οφέλη
  • Εμπειρία
  • Διαπιστεύσεις

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται στην ελληνική γαστρονομική μας παράδοση, με στόχο να αποτελέσει κύριο στοιχείο της ταυτότητας του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος και κατ’ επέκταση εργαλείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού. Αποδίδοντας προστιθέμενη αξία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν εν γένει, προσδίδει συγκριτικό πλεονέκτημα στα τουριστικά καταλύματα, αυξάνοντας την ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την γνωριμία του με την τοπική κουζίνα και προϊόντα κάθε προορισμού, αποδίδοντας εν τέλει οικονομικά οφέλη για την ξενοδοχειακή μονάδα. Η απόδοση 250 μορίων για την κατάταξη της ξενοδοχειακής μονάδας σε κατηγορίες αστέρων, αποτελεί σημαντικό κίνητρο για την ενσωμάτωση της εν λόγω υπηρεσίας στις παροχές της μονάδας.

Η επιλογή της TÜV AUSTRIA HELLAS για την αξιολόγηση του προγράμματος Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας:

  • οδηγεί στην αξιολόγηση με την υπευθυνότητααμεροληψία και το κύρος του οργανισμού μας
  • προσδίδει προστιθέμενη αξία στην τουριστική επιχείρηση μέσα από την αξιοπιστία και τη δύναμη που αντανακλά το όνομα και σήμα μας (brandname)
  • προσφέρει τη δυνατότητα σε Επιχειρήσεις του τουριστικού χώρου και τουριστικές μονάδες για ολοκληρωμένες λύσεις μιας στάσης (one stop shop) παρέχοντας διαπιστευμένες υπηρεσίες πιστοποίησης οι οποίες περιλαμβάνουν τα πρότυπα ISO 9001ISO 22000ISO 14001OHSAS 18001ISO 50001 καθώς και ελέγχους συμμόρφωσης σε ανελκυστήρεςανυψωτικά μηχανήματαεξοπλισμό υπό πίεσηηλεκτρολογικό εξοπλισμό, πισίνες, υδάτινα πάρκα, παιδότοπους και παιδικές χαρές που βρίσκονται εγκατεστημένα σε ξενοδοχεία και τουριστικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Η TÜV AUSTRIA HELLAS παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης σε απαιτούμενα σχήματα που αφορούν σε διαχείριση παραπόνων (ΙSO 10002), ασφάλεια τροφίμων (HACCP Codex Alimentarius), περιβαλλοντική διαχείριση (Κανονισμός EMAS) εταιρική κοινωνική ευθύνη (ISO 26000) καθώς και υπηρεσίες αξιολόγησης/πιστοποίησης για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων σε αστέρια/κλειδιά, για το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης για τις επιχειρήσεις εκμίσθωσης Θαλάσσιων Σπορ (ΕΕΘΣ «Water Sports Certified Quality») και τα σχήματα We Do Local και Boutique Hotel. Επίσης, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διαρκούς επιμόρφωσης σε όλα τα πεδία των υπηρεσιών της μέσω του εκπαιδευτικού της Οργανισμού TÜV ACADEMY καθώς και υπηρεσίες πιστοποίησης των προσόντων του επαγγελματία του τουρισμού σε πληθώρα ειδικοτήτων.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS διαθέτει επιθεωρητές και αξιολογητές με εξέχουσα τεχνογνωσία και συσσωρευμένη εμπειρία μέσω της πολυετούς δραστηριοποίησής τους στο χώρο των επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων και ειδικότερα μέσω των πολυάριθμων επιθεωρήσεων σε ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις. Σήμερα, έχουμε δομήσει ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών και αναγνωρισμένων επιθεωρητών ανά την επικράτεια, ενισχύοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας, και δίνοντας προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω της αποκτηθείσας εμπειρίας και γνώσης αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά και απαιτήσεις του επιθεωρούμενου καταλύματος.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS είναι από τους πρώτους φορείς πιστοποίησης που διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (Αρ. Πιστ. Ε.ΣΥ.Δ.:49-5) για τις υπηρεσίες Κατάταξης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Ενοικιαζόμενων-Επιπλωμένων Δωματίων-Διαμερισμάτων σε Κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο και καταχωρήθηκε ως Αναγνωρισμένος Φορέας στο Διαδικτυακό Μητρώο Φορέων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) τόσο για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης Καταλυμάτων όσο και για την αξιολόγηση των σημάτων «Ελληνικό Πρωινό» και «Boutique Hotel».